Haber

ABB’den “Türk Dünyasında Hukuk, Diplomasi ve Şehircilik” konferansı

ANKARA (İGFA) – ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar moderatörlüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi (AKK) Gençlik Parkı Kabul Salonu “Türk Dünyasında Hukuk, Diplomasi ve Şehircilik”konferans gerçekleşti.

Çok sayıda üniversite öğrencisinin katıldığı konferans kapsamında Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Özgenç, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Okur ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. konuşmalar

YRGANCILAR: “BU PROGRAMLARA DEVAM EDECEĞİZ”

Konferansın moderatörlüğünü yapan Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar program hakkında şu bilgileri verdi:

“Bugün ‘Türk Dünyasında Hukuk, Diplomasi ve Şehircilik’ konusunu ele alacağız. Ülkemizin çeşitli yerlerinden 3 akademisyen katıldı. Aile Yaşam Merkezleri ve üniversite öğrencileri ile Türk dünyasını konuşacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da bu bilimsel faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Gündemin önemi ile ilgili akademisyenleri davet ederek üniversite öğrencilerinin katılımıyla bu programlara devam edeceğiz.”

Soru ve cevapların ardından konferans plaket takdimiyle sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu